Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

 

 

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

II DANIE

ZUPA

PON.

23.05

 

 

 

 

 

 

Pieczywo mieszane z masłem twarożek z warzywami sezonowymi , płatki ryżowe na mleku .

 

Pomarańcza

Potrawka z kurczaka z ryżem 1,9, groszek z marchewką 1,7 , kompot owocowy.

 

Ogórkowa 7,9

 

WTO.

24.05

             

 

 

 

Bułka pszenna i grahamka z masłem , polędwica sopocka 1,7,9,10 , kawa na mleku 1,6,7, warzywa sezonowe.

 

Winogrona

Kotlet z piersi kurczaka ziemniaki z koperkiem, sałata lodowa z suszonymi pomidorami , kompot z jabłek.

 

Owocowa    1,7

 

 

 

ŚRO.

25.05

 

            

 

 

Pieczywo mieszane z masłem,serkiem topionym typu Hochland 1,7 , płatki miodowe na mleku 1,7, warzywa sezonowe.

 

 

Kluski leniwe  z cynamonem i musem owocowym 1,3, surówka z marchwi, herbata miętowa.

Kapuśniak z młodej kapusty 9

CZW.

   26.05

 

 

 

 

Bułka pszenna i grahamka z masłem, pasztet drobiowy 1,7,9,10. kakao na mleku 1,6,7

Warzywa sezonowe.

 

Kiwi

Gołąbki meksykańskie  w sosie pomidorowym1, ziemniaki z koperkiem, kompot owocowy.

 

Rosół z makaronem 1,9

 

 

 

PIĄ.

  27.05

 

 

 

 

 

 

Pieczywo mieszane z masłem , pasta z makreli 1,3,4  płatki mussli na mleku 7,9, warzywa sezonowe.

 Banan

Ryż zapiekany z jabłkami1,3 sos jogurtowy, surówka z marchwi i ananasa,

Kompot owocowy

Szczawiowa z jajkiem 3,7